1-2
13 april, 00:00
NAC Breda 014 logo
PSV C2 logo

Na vorig weekend een uitstekende wedstrijd te hebben gespeeld tegen FC Twente , stond dit weekend NAC op het programma.
    De hele wedstrijd werd bepaald door PSV, maar het was zeker niet onze beste wedstrijd. Gedurende de eerste helft creƫerden we voldoende mogelijkheden, maar we misten de overtuiging om toe te slaan. Het was dan ook wachten tot de 32 e min toen Justin een goede voorzet van Yasin succesvol wist af te ronden. Ruststand 0-1.
    De eerste 15 min na rust was onze minste fase. Daarin scoorde NAC de gelijkmaker in buitenspelpositie. De scheidsrechter negeerde de grensrechter. 1-1. Na het tegendoelpunt reageerden we gelukkig op de juiste manier en kregen we de wedstrijd weer in handen. Na een vrije trap van Armando en alert reageren van Cody kwamen we weer op voorsprong. Deze stand gaven we ook niet meer weg zodat de 3 punten richting Eindhoven gingen.

Lekens (Vonk), Teze (Kailie), Fofana, Obispo, van Breemen, Wallenburg, Schoonbrood, Lonwijk, Aalillou, Gakpo, Sidibe (Bosma)