Vitesse JO14-1 logo

Raf van de Riet
  2. Wedstrijdverslag

Gevoelige nederlaag voor PSV O14

PSV O14 leed zaterdag een onverwachte nederlaag tegen Vitesse O14. De wedstrijd was van een laag niveau, PSV kwam niet in het spel wat men de laatste weken had laten zien. Na een 1-0 ruststand wist PSV de kansen in de tweede helft niet te benutten. En als je zelf de kansen er niet in krijgt, zul je zien dat de tegenstander dat wel kan. Hierdoor stond er na 70 minuten 1-2 op het scorebord.

In een rommelige eerste helft waren de kansen voor beide teams spaarzaam. We moesten dan ook wachten tot de laatste minuut van de eerste helft voordat er gescoord werd. Een voorzet van Thijs Jansen kwam via een Arnhems been bij Raf van de Riet, deze haalde verwoestend uit en wist de 1-0 te scoren. Twee minuten later floot de scheidsrechter voor het rustsignaal.

Waar iedereen dan verwacht dat PSV verder weg zal gaan lopen gebeurde het niet. PSV liet enkele goede kansen onbenut. Als je dan zelf niet weet te scoren weet je dat dat kansje aan de andere kant zal gaan komen. In de 56e minuut wist Vitesse uit een corner te scoren, omdat de koppende man helemaal vrij werd gelaten, twee minuten later was het wederom raak voor Vitesse, dat uit een voorzet weer wist te scoren. PSV probeerde het verder nog wel, maar ook nu weer geen echte uitgespeelde kansen. Hierdoor leed PSV een gevoelige nederlaag.