1-2
12 oktober, 00:00
VVV Venlo U12 logo

Afgelopen donderdag speelden we een oefenwedstrijd tegen FC Engelen D1, deze wonnen we gemakkelijk met 6-0. Vandaag probeerden we de deze goede lijn door te trekken tegen VVV. Nassim en Joris deden met de E1 mee en we kregen versterking van de D2. Djurre en Luuk waren de gelukkige.
    Om half 10 werd er afgetrapt op de Herdgang. Binnen een minuut kwamen we op voorsprong. Djurre schoot een vrije trap binnenkant paal binnen. 1-0. We waren sterker en wonnen alle duels. In balbezit kwamen we regelmatig bij het doel van VVV. Verdedigend stonden we goed, we kregen geen kans tegen in de eerste helft. Een terechte 1-0 voorsprong, die we zo snel mogelijk uit moesten gaan breiden.
    In de tweede helft viel Lander in omdat er een keeperblessure was bij de E1. Kevin hielp ze uit de brand. Helaas kreeg Lander een doelpunt tegen. Een schot van afstand viel over hem heen. 1-1. Het liep even niet zo lekker. Het balletje ging moeilijker rond en we kwamen nog maar sporadisch bij de goal van Venlo. We hoopten in de derde helft het tij te doen keren.
    Maar dit liep anders. Na een paar minuten kregen we al een penalty tegen. Deze werd keurig binnen geschoten en we stonden met 1-2 achter. Nu moesten we vol aan de bak om zo snel mogelijk op gelijke hoogte te komen. Helaas lukte dit niet. We waren sterker maar we konden het verschil niet maken. Na 60 minuten spelen was het 1-2.
    Vandaag hebben we vooral in de eerste helft heel goed gespeeld. We hebben laten zien wat we kunnen, maar dit moeten we drie helften volhouden. Volgende week hebben we geen wedstrijd in verband met de herfstvakantie. Daarna spelen we in Kerkrade tegen Roda JC.