NEC/FC Oss O14 logo
PSV C2 logo

Zaterdag stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma.
    Er stonden twee ploegen op het veld die er veel zin in hadden om er een leuke pot van te maken.
    De eerste helft was er één vol strijd en werklust met stevige duels waarbij de scheidsrechter lekker door liet voetballen. Dat resulteerde echter niet in veel kansen voor beide ploegen. Tot de 18e minuut, toen aanvoerder Sekou bij een breedte pass van de NEC verdediging de bal kon onderscheppen en vrij kon doorlopen richting de goal, om de bal beheerst in het netje te plaatsen. 0-1
    De eerste helft werd er niet meer gescoord, maar dat deed niets af aan de amusementswaarde van de wedstrijd.

Meteen na de rust kwam NEC op gelijke hoogte. PSV leek een minuutje later aan de tweede helft te beginnen dan NEC, want voordat we er erg in hadden had NEC de gelijkmaker gescoord. 1-1
    Na deze tegengoal herpakte PSV zich uitstekend, en heeft de sterke verdediging geen kans meer weggegeven, en had de ploeg de wedstrijd onder controle.
    In de zestiende minuut mocht PSV een vrije trap nemen van het rechter middenveld. Davy plaatste deze bal met minuscule precisie bij de eerste paal, waar Sekou klaar stond om de bal achter de keeper te leggen. 1-2
    PSV was de hele tweede helft de beter ploeg. Dit kwam tot uiting in een prachtige aanval, beginnend met een mooie breedte pass over de hele van Benji op Sekou, die op zijn beurt twee man het bos in stuurde en de bal op maat bezorgde bij Vince, die koelbloedig afrondde. 1-3
    NEC ging nog vol op de aanval maar had niets meer in te brengen tegen het sterke collectief van PSV.
    Door deze uitstekende teamprestatie nestelt PSV zich weer in de top van de ranglijst. Klasse mannen.