0-4
12 september, 00:00
VVV D1 logo
PSV D1 logo

PSV D1 begon sterk aan de inhaalwedstrijd tegen VVV D1. Het was Michael die al snel na een schitterende solo-actie voor 0-1 zorgde. Een paar minuten later was het de beurt aan Jorrit, die na een aantal prachtige schijnbewegingen 0-2 scoorde. We kregen nog een paar grote kansen in de eerste helft, maar wisten het net niet meer te vinden. VVV kreeg één kans in de eerste helft, maar Jeroen Meurs wist een mooi genomen vrije trap met een katachtige reactie onder de lat vandaan te tikken.
    Na de rust was het de voor Jeroen Meurs ingevallen Zeus de la Paz, die een vrije trap van VVV met een prachtige zweefduik uit de kruising wist te plukken.
    Met nog vijf minuten op de klok wist Endy zich na een mooie schaarbeweging goed vrij te spelen en schoot hij de 0-3 strak tegen de touwen.
    In de laatste minuut was het wederom Endy, die een mooi opgezette aanval keurig doeltreffend wist af te ronden.
    Twee wedstrijden gespeeld, twee gewonnen. Spelers, trainer, begeleiders en verzorgster zaterdag a.s. veel succes gewenst in de thuiswedstrijd tegen NAC D1!!!