2-2
12 april, 00:00
RVO/GC FC Groningen O14 logo
PSV C2 logo

De eerste helft was PSV duidelijk de betere ploeg. Dat uitte zich in het velebal bezit van PSV maar dat resulteerde echter niet in echte kansen. Veel verder dan een paar schoten van afstand kwamen we niet en pas in de 31e minuut werd de keeper van FC Groningen tot een redding gedwongen.
    De tweede helft geeft een iets ander beeld. FC Groningen komt er meer aan te pas, en PSV komt goed weg als in de 6e minuut een speler één tegen één tegen Lucas komt te staan en de bal naast het doel schuift.
    Toch komt PSV op een 1-0 voorsprong nadat Koen zijn lengte kan benutten en een vrije trap vanaf links binnen kopt.
    Deze voorsprong zorgt er niet voor dat PSV de wedstrijd weer onder controle krijgt, en al na vier minuten komt Groningen weer op gelijke hoogte na een verslapping in de anders altijd zo solide verdediging van PSV.
    Het is nu een wedstrijd die in het voordeel van beide ploegen uit kan gaan vallen. Toch lijkt PSV er met de winst vandoor te gaan. In de 27e minuut komt Davy goed door over links en schiet de bal fraai diagonaal in de rechter hoek binnen. PSV blijft aanvallen en in de 34e is er de pech dat de beslissende treffer uit blijft als de bal de lat raakt. In de uitbraak van Groningen die daar op volgt maakt hun spits er met een fraaie lop dan ook nog een gelijk spel van. Eindstand 2-2.