0-4
12 april, 00:00
Roda JC U12 logo

Op de Herdgang werd vandaag om 9.30 uur afgetrapt tussen PSV en Roda JC. Joey en Nassim deden met de E jeugd mee.
    In de eerste helft werd er hard gewerkt voor elkaar. We deden erg ons best maar we kregen helaas geen grote mogelijkheden. We gingen rusten met 0-0.
    Na de rust wilden we graag op voorsprong komen om deze wedstrijd zo snel mogelijk te beslissen. Helaas liep het anders. Uit een corner kwam Roda JC op 0-1. Een kleine tegenslag voor ons. We moesten nu extra ons best doen om dit recht te zetten. Dit lukte helaas niet, het bleef 0-1.
    In het laatste partje van de wedstrijd kwamen we niet aan voetballen toe. We konden onze aanvallers niet of nauwelijks bereiken en hierdoor werden we niet gevaarlijk. Vijf minuten voor tijd scoorde Roda JC de beslissende 0-2. In de laatste minuten van de officiƫle tijd en in de blessuretijd scoorde Roda JC zelfs nog de 0-3 en de 0-4.
    Vandaag zat het er niet in. We speelden in de eerste helft nog aardig en kregen mogelijkheden, daarna waren we te slordig in balbezit. Volgende week zal dit beter moeten als we op bezoek gaan bij VVV.