1-0
12 april, 00:00
PSV D2 logo
TSC D1 logo

PSV begon slordig aan de wedstrijd. De eerste mogelijkheid was dan ook voor de bezoekers. Het schot ging echter rakelings naast. Na dit slordige begin pakte PSV de draad op. In de zevende minuut resulteerde dit in de eerste goede aanval. Joep speelde de bal diep op Niek. Zijn voorzet werd door Jeremy middels een halve omhaal net overgeschoten. TSC bood goed tegenstand en beide teams waren enkele keren dreigend. In de 19e minuut kreeg PSV een uitgelezen mogelijkheid om de score te openen na een diepe bal van Niek op Jeremy. Jeremy kwam alleen voor de keeper, tikte de bal voorbij de keeper maar de bal ging rakelings langs de paal. TSC kreeg ook enkele mogelijkheden maar de verdediging van PSV stond goed zodat TSC niet echt gevaarlijk kon worden. In de laatste minuten van de eerste helft kregen beide teams nog enkele mogelijkheden. Een schot van de bezoekers ging rakelings naast maar ook PSV mistte net het doel. In de laatste minuut van de eerste helft kwam PSV dan toch op voorsprong. Na balverlies in de verdediging van TSC kwam Djurre in balbezit. Hij tikte de bal voorbij de TSC-goalie en tekende hiermee de 1-0 aan.

PSV begon de tweede helft voortvarend. Een afstandsschot van Joep werd door de keeper van TSC gehouden. Enkele minuten later kreeg TSC een uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Peter was gepasseerd maar het was Joost die attent reageerde en de bal voor de doellijn weg schoot. In de 42e minuut was het Amin die een hard schot op het doel van de bezoekers afvuurde. Wederom redde de keeper van de bezoekers. PSV voerde daarna de druk op en TSC moest terug. Het wachten was op de tweede treffer waardoor de wedstrijd beslist zou zijn. PSV kreeg meerdere mogelijkheden om de score verder op te voeren maar vaak werd op het laatste moment een verkeerde keuze gemaakt waardoor de mogelijkheid teniet werd gedaan. Hierdoor bleef het gevaar dat TSC met een uitval alsnog de gelijkmaker kon scoren. De bezoekers hadden echter niet meer de kracht om het de PSV-defensie nog moeilijk te maken waardoor PSV de drie punten in eigen huis hield.

Strijbosch, Nassoh, Cox, De Schutter, Bora Deyonge (N. Munsters), Tielemans, J. Munsters, Verschut (Antonisse), N. Munsters (Doudah), Antonisse (Clabbers), Van der Burgt (Sillé).