12 april, 00:00
PSV F1 logo
DBS E4 logo

PSV F1 vermorzelt DBS

Vandaag trad de nog steeds ongeslagen koploper aan tegen hekkensluiter DBS. De uitwedstrijd in Eindhoven werd al met 0-18 gewonnen, dus erg veel problemen werden er niet verwacht.

De allereerste PSV-aanval was meteen raak. Jordan gaf een mooie pass op Cody die de keeper meteen kansloos liet. Dezelfde Cody zorgde voor een unicum door binnen drie minuten al een hattrick op zijn naam te schrijven!

Voor het uitgebreid beschrijven van iedere PSV-aanval zou men een paar A4-tjes nodig hebben. Vandaar een aantal statistieken van deze eenzijdige wedstrijd.
    Ruststand: 10-0. Door doelpunten van Cody (4), Luc (3), Armando, Ruud en Bjorn.
    Bij een stand van 12-0 (Cody, Ruud) scoort DBS of fraaie wijze tegen. Doelpuntenmaker Bhodi. Dit ontlokt de uitspraak bij de altijd positief denkende DBS-ouders: "het kan nog!"
    Twee minuten later heeft Cody opnieuw 2x gescoord: 14-1

Ook James (2) en Robin verschijnen op het scorebord waardoor het zelfs 17-1 wordt.
    PSV gaat gewoon door en het opvallende is dat de keeper van DBS niet op een fout te betrappen valt. De ballen vliegen echter onhoudbaar links en rechts, hoog en laag, hard en keihard om zijn oren.

De mooiste PSV doelpunten komen op naam van Ruud (gigantische knal) en Armando (gigantische knal).
    Bij een stand van 21-1 heeft ondertussen bijna iedereen gescoord, behalve Baggio. En dus gaat heel PSV op jacht om ook Baggio zijn doelpunt te gunnen. Dit onderstreept de enorme teamgeest van deze jongens. Baggio stelt niemand teleur en scoort de 22e treffer van deze ochtend. De spelers juichen na dit doelpunt alsof in de laatste minuut van Ajax gewonnen wordt.

Het slotakkoord is voor Jordan waardoor de recordzege van 23-1 geboekt wordt.
    Bij een thuiszege volgende week op Bladella kan het 2e kampioenschap gevierd gaan worden.