12 maart, 00:00
NAC Breda C1 logo
PSV C1 logo

sportcomplex TVC, Kwakkelhutstraat 102, Breda
    PSV begon aan deze wedstrijd uiterst geconcentreerd en scherp en de verdediging van NAC kon niet verhinderen dat PSV binnen 5 minuten al op 0-2 stond door doelpunten van Zakaria en Riechedly. Hierna herpakte NAC zich enigszins en kreeg wat kleine kansjes maar deze werden door Thomas vakkundig verwerkt. Hierna zette PSV weer flink aan en zette NAC behoorlijk onder druk ,dit resulteerde ook in twee doelpunten kort achter elkaar, beide gescoord door Zakaria. De rust ging dan ook in met een 0-4 voorsprong.

In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld, PSV was vandaag oppermachtig en was ook scherp voor het doel, eerst was het Juan en even later Niels, die met een fantastisch schot de stand naar 0-6 tilde. Hierna deed NAC iets terug, via een mooie vrije trap (tegen de kruising) kopte Grad Damen in de rebound raak 1-6. Na deze tegengoal was het weer PSV dat domineerde en de goedspelende Junior de Lima dos Santos zorgde voor een mooi slotakkoord. In de laatste 10 minuten scoorde hij een mooie hatrick. waardoor de einduitslag zelfs 1-9 werd. Al met al een goede wedstrijd van PSV en op naar volgende week.

Hooyberghs, Verstraaten (van Dijk '35), Bazoer, Groenendijk, Mohrman, Pereira (c)(Oualach'60), Baysal (Gurler'60), Lamers (Wouters'35), Van Schijndel (van den Brink '46) Bakalli en Lima dos Santos.