1-2 Lima Dos Santos (48)
    2-2 Celik (63)
    2-3 Lamers (68)
    2-4 Bakkali (71)

In de eerste helft was PSV duidelijk de betere ploeg en kwam dankzij een terecht gegeven penalty op 0-1. Echter door onoplettendheid in de verdediging was het toch NEC/FC Oss dat langszij kwam. Dit was echter ook de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, PSV was voortdurend in balbezit en NEC/FC Oss moest het vooral hebben van hun enorme inzet en loerde op de counter. Toch kwam PSV weer op voorsprong en leek de wedstrijd naar zich toe te trekken. De wedstrijd leek beslist, echter NEC/FC Oss scoorde plotseling uit een mooie vrije trap gelijk en kon PSV opnieuw beginnen.

De laatste 7 minuten werden toch nog ontzettend spannend. PSV gooide er een schepje bovenop en werd hiervoor beloond, een paar minuten later werd het 2-3 en in blessuretijd werd het zelfs nog 2-4.
    Al met al een dik verdiende overwinning die o.a. met een goede teammentaliteit werd binnengehaald.