2-0
12 januari, 12:00
Vitesse JO17-1 logo
PSV O17 logo

Onder zeer natte omstandigheden begonnen we aan de race om de kampioensschaal uit bij Vitesse. Het probleem van voor de winterstop ging ook nu weer door. Met zeven geblesseerden basisspelers op de tribune en vier basisspelers doorgeschoven naar de O19 gingen we proberen met een zeer jeugdig team de punten mee naar huis te nemen.

Wel zagen we vanaf het begin een team dat met elkaar wilde strijden en ook voorop ging in de strijd. Niemand verzaakte en iedereen deed zijn werk. Jammer genoeg liepen we na vier minuten tegen een achterstand aan, omdat Vitesse uit een vrije trap met een kopbal wist te scoren. Maar we bleven vechten. Ondanks dat we jong zijn gaven we ons niet zo maar gewonnen. Vlak voor tijd was de stand nog steeds 1-0 en hadden we dus ook nog hoop op een beter resultaat en dat zat er ook in.

Jammer genoeg wist Vitesse twee minuten voor tijd, opnieuw uit een vrije trap, onze keeper te verschalken en de stand op 2-0 te zetten.

Helaas geen punten terwijl we toch zeker een punt hadden verdiend. Wel kunnen we trots zijn op de manier waarop we ons hebben laten zien en dit biedt zeker aanknopingspunten voor de komende wedstrijden in de race om de schaal.

Van Lare, Puts, Arts, Seelt, Landfeld, Hopman, Beumer (76/Giebels), Jimenez, van de Riet (58/Nassoh), Huijzer, Bougafer (65/Lonwijk).