6-1
12 januari, 00:00
PSV D2 logo
ATC '65 D1 logo

ATC zette PSV vanaf het begin van de wedstrijd onder druk. PSV had hierdoor moeite om het spel te maken. Er werden door beide teams nauwelijks kansen gecreëerd. Het duurde tot de 27e minuut voordat PSV echt gevaarlijk kon worden. Een mooie combinatie, opgezet door Dennis, door het hart van de verdediging van ATC, werd door Dennis ingetikt (1-0). Eén minuut later werd een voorzet door Thijs ingeschoten (2-0). Dit was ook de ruststand.

PSV nam vanaf het begin van de tweede helft het initiatief. In de 37e minuut leidde dit tot de volgende treffer. Aboubacar slalomde door de verdediging, omspeelde de keeper en schoot in (3-0). In de 45e minuut werd een corner kort genomen. De bal kwam uiteindelijk bij Yorbe terecht. Zijn schot werd door Thijs met zijn knie in het doel gewerkt (4-0). In de 54e minuut werd een aanval door Beslan met een fraai schot in de verre hoek afgerond (5-0). Enkele minuten later werd een mooie dieptepass van Yorbe door Shurandy mooi afgerond (6-0). In de laatste minuut maakte ATC nog de verdiende tegentreffer zodat de eindstand 6-1 werd.

Derksen (Camps), Koolen, Bel (Kone), Vos (Bel), Kone (Kreekels), Van Dijk (Van der Put), Martens (Sambo), Sagov, Sambo (Van Dijk), Vertessen, Timan.