11-0
11 oktober, 00:00
Fortuna Sittard O14 logo

De wedstrijd tegen Fortuna Sittard mag achteraf gezien eigenlijk geen wedstrijd heten.
    Al na 53 seconde bracht PSV de score op 1-0. dat was de eerste van 11 doelpunten, wat er eigenlijk nog een aantal te weinig waren.
    De 1-0 kwam voort uit een corrner die bij Mo uitkwam, die maakte een actie in de 16 en legde de bal terug op Beslan die binnen kon tikken.
    De 2-0 werd gemaakt door Yorbe die na een dieptebal van Damian alleen op de Keeper afging, deze omspeelde en de bal in het dakvan de goal schoot.
    De 3-0 kwam weer uit een corner. Bijna ging deze er in één keer in,maar Yorbe moest de terugkomende bal nog binnen tikken.
    De eerste helft verzuimde PSV de score verder uit te bouwen, maar in de tweede helft deden ze dat beter.
    De 4-0 werd wederom gescoord uit een corner. Mees was meester in de lucht en kopte de balbij de tweede paal binnen.
    De 5-0 was een dieptebal op Yorbe die oog in oog met de keeper niet zelfzuchtig was en de bal breed legde op de meegelopen Beslan, die deze buitenkans niet onbenut liet.
    De 6-0 maakte Yorbe zelf maar weer af na een diepyepass van Dennis.
    De 7-0 kwam tot stand na mooi combinatievoetbal door het midden van de fortuna verdediging, afgewerkt door Dennis.
    De 8-0 was een copie van de 5-0.
    De 9-0 was een intikker van Dennis nadat yrobe een voorzet van Thijs op de paal had gekopt.
    De 10-0 kwam ook wee uit een corner, ditmaal bij de tweede paal binnen gekopt door Yorbe.
    De 11-0 werd gescoord door Thijs die een penalty benutte nadat hijzelf was neergelegd in het strafschopgebied.