1-6
11 oktober, 00:00
JVOZ O13 logo
PSV O13 logo

PSV begon goed aan de wedsstrijd en wist al in de derde minuut te scoren na een diepe bal van Niek op Jayden. Met een schot over de keeper van JVOZ tekende Jayden de 0-1 aan. Vijf minuten later wist PSV de score verder uit te breiden na een overtreding op Jeremy in het strafschopgebied. De toegekende strafschop werd door Jeremy hoog ingeschoten, 0-2. Door deze vroege comfortabele voorsprong kon PSV gemakkelijk de wedstrijd naar zich toetrekken. JVOZ kwam er sporadisch uit maar kon niet echt gevaarlijk worden. In de 24e minuut werd een schot van Luuk via een speler van de thuisclub tot corner verwerkt. De corner werd door Mohamed genomen en door Nigel ingetikt 0-3. Twee minuten later wist Jayden de score verder uit te breiden. Na een mooie actie schoot hij de bal laag in, 0-4. Vlak voor rust voerde PSV de score verder op. Nigel dribbelde in en bracht Jayden in een scoringspositie. Zijn schot werd door de keeper van de thuisclub gekeerd maar de alert doorlopende Nigel tikte de 0-5 binnen.

JVOZ begon feller aan de tweede helft en zette PSV onder druk. PSV wist hier voetballend goed onderuit te komen en dit leverde in de 37e minuut de 0-6 op na een mooie opening van Mathijs op Luuk. Luuk speelde de bal direct door op Amin die deze kans niet onbenut liet, 0-6. JVOZ bood in de tweede helft meer tegenstand maar wist geen kansen te creëren. PSV combineerde heel goed maar liet de mogelijkheden die ze creëerde onbenut. In de 52e minuut wist JVOZ dan toch te scoren. Na verkeerd uitverdedigen door PSV kwam de bal in de voeten van een speler van de thuisclub die deze kans niet onbenut liet, 1-6. Dit was dan ook de eindstand.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk (Bora Deyonge), De Schutter, Bora Deyonge (Van der Burgt), Tielemans (Verschut), N. Munsters (J. Munsters), Verschut (Doudah), Braaf (Antonisse), Nassoh (N. Munsters), Antonisse (Clabbers).