11 mei, 00:00
FC Utrecht A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Trainingscomplex Zoudenbalch
    De week van de waarheid bij PSV. Alles zal bekend worden gemaakt. En voordat dat gaat gebeuren is het vandaag de dag dat de A1 sinds mensenheugenis een kans(je) hebben op het behalen van de landstitel. Nu bekend is (officieel maandag) wie de nieuwe hoofdtrainer gaat worden wil deze graag afscheid van zijn jeugd nemen, zijn jeugdteam natuurlijk, met een landstitel. Alleen moet er dan wel gewonnen worden van Utrecht en moet de onzichtbare tegenstander Feyenoord punten laten liggen. We beginnen aan de wedstrijd en al snel is duidelijk dat Utrecht zich niet zomaar overgeeft. Er wordt hard gewerkt aan beide kanten en de kansjes die er komen worden door de beide keepers goed verwerkt. Wij gaan de rust in met een 0 – 0 stand. Op de bank is dan al duidelijk dat het bijna een onmogelijke zaak gaat worden want de ruststand bij Feyenoord is dan al 0 – 4. We kunnen nu alleen onze wedstrijd tot een goed einde brengen en in ieder geval de drie punten meenemen naar Eindhoven. Utrecht heeft een andere mening en zij krijgen in de tweede helft een paar geweldige kansen om de score te openen maar Jesse staat geweldig te keepen. Het blijft bibberen op de bank, en niet alleen door de hagelbui, en dan eindelijk in de 94ste minuut is het uit een schitterende aanval Farshad die een goede voorzet geeft en Rai kopt de bal steenhard binnen. De punten zijn binnen. Het kampioenschap is weg. Feyenoord gefeliciteerd.
    We houden de tweede plek vast en dat is de beste klassering sinds de vorige eeuw.
    Aanstaande donderdag is het sluitstuk in Gilze. Dan de bekerfinale tegen de landskampioen. Dan kunnen we laten zien dat we de stijgende lijn van de laatste weken vast weten te houden en het jaar afsluiten met een mooie prijs.
    Mannen we gaan ervoor en laten de Frederiklaan zien hoe we dat doen. Succes.

Bertrams, van Vlerken (55ste Kardes), Hermannsson, Hendrix, Heesakkers, Noor, Leemans (59ste Mahmoed), Muzaqi (74ste Jakobsen), Antonio, Rayhi, Vloet.