11 april, 00:00
PSV O17 logo
Ajax O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen Ajax O.17.
    PSV begon zeer sterk aan de wedstrijd. PSV was heer en meester en met snel combinatiespel en goede aanvallen creëerde PSV de mooiste kansen. In de 21e min. mocht PSV een vrije trap nemen op de rand van het strafschopgebied.
    Dante Rigo krulde de bal over de muur in de korte hoek 1-0.
    Lang kon PSV niet van de voorsprong genieten. Ook Ajax scoorde uit een vrije trap 1-1
    PSV kon het klasseverschil in de 1e helft niet in doelpunten uitdrukken.
    Ruststand 1-1.
    In de 2e helft kwam PSV in de 51e min. weer op voorsprong. Uit een indraaiende voorzet kon Kaan Tanriver de rebound van dichtbij hoog in het doel schieten 2-1.
    Hierna werd PSV slordiger en kreeg Ajax een paar mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen.
    Maar door goed keeperswerk van Lasse Mikkelsen bleef het 2-1.
    4 minuten voor het einde van de wedstrijd besliste Matthias Verreth de wedstrijd. Op aangeven van Karim Bannani scoorde hij de bevrijdende 3-1.
    Eindstand 3-1.