0-3
11 april, 00:00
NEC Nijmegen O13 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en probeerde snel een opening te forceren. De thuisclub stond echter goed en PSV had moeite om een opening te vinden. PSV kon dan ook nauwelijks kansen creëren in de eerste helft. NEC was ook niet bij machte om kansen te creëren zodat het er op leek dat beide teams met de brilstand de rust in zouden gaan. Dit was echter niet het geval. Vijf minuten voor de rust scoorde PSV. Uit een corner van Mathijs kopte Nigel de 0-1 binnen. Twee minuten later wist PSV uit een identieke situatie te scoren. Nu was het Jayden die de bal inkopte zodat PSV toch met een royale voorsprong de rust in ging.

Vanaf het begin van de tweede helft probeerde PSV de score verder uit te breiden. In tegenstelling tot de eerste helft wist PSV nu wel vaker gevaarlijk te worden voor het doel van de thuisclub. De scherpte bij PSV ontbrak of een speler van de thuisclub voorkwam een doelpunt. Sporadisch was NEC gevaarlijk maar ook zij konden niet tot scoren te komen. In de laatste minuut zette Jeremy de eindstand van 0-3 op het scorebord. Een diepe bal van Djurre werd door Jeremy doeltreffend afgerond.

Strijbosch (Verhoeven), N. Munsters (Cox), Lonwijk, Matuta La Nkenda Nosa (De Schutter), Van der Burgt (Doudah), Tielemans (Nassoh), Antonisse (J. Munsters), Clabbers (Antonisse), Braaf, Verschut, Bora Deyonge.