6-0
10 december, 00:00
PSV C2 logo
Alphense Boys C2 logo

Vandaag een wedstrijd tegen de Alphense Boys, die enkele jongens uit de C1 bij hadden.
    Maar ook wij hadden 2 gast spelers, de Hongaarse jongens Martin en Bertalan. Een aantal jongens moesten 's morgens met de C1 trainen en hoefden daardoor niet te spelen.
    De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld, wat voor de jongens altijd leuk is.
    Alphense boys begon de wedstrijd voortvarend met een afstand schot dat via de lat over ging.
    Daarna pakte de jongens het goed positie spel van de laatste weken weer meteen op en ook Martin en Bertalan gingen daar in eerste instantie goed in mee.
    Meteen was het wel te zien dat het 2x raken, positie spel van de C2, voor de tegenstander lastig was om aan de bal te komen.
    Opdracht voor deze wedstrijd was ook om snel druk te zetten, met het hele team.
    Ook dit ging een aantal keren heel goed.
    De ruststand was dan ook 4-0 en na de rust werden er wat jongens op andere posities neer gezet.
    Zo kwam Abou nog op het middenveld en Joey centraal achterin.
    In de 2e helft werden er nog 2 doelpunten bij gemaakt, maar het werd in 2e helft toch iets slordiger.
    Nu zaterdag de laatste competitie wedstrijd tegen MVV.
    Maar inmiddels hebben we onze doelstelling gehaald om bij de 1e 3 te eindigen.