9-2
10 november, 00:00
Wittenhorst D1 logo

Thuis tegen Wittenhorst D1. Een vriendschappelijke pot omdat er geen competitiewedstrijd op het programma stond. Zonder Mathijs, hij speelde met de D2 mee.
    We begonnen ijzersterk en wisten meteen te scoren. Mohamed Nassoh scoorde de eerste na een voorzet van Heritier. 0-1. En daar bleef het niet bij. We stuurden ze van het kasje naar de muur. Na 20 minuten stonden we dan ook met 4-1 voor. Heritier, Genrich en nog een keer Mohamed Nassoh wisten het net te bollen. De eerste helft was een genot om naar te kijken.
    Dat was in de tweede helft wel anders. Het combinatiespel liep niet meer en we speelden een matige helft. Wittenhorst wist zelfs nog te scoren. 4-2. Dit moest in de derde helft beter.
    Gelukkig gebeurde dat ook. Niek, Luuk, Jur en twee keer Mohamed-Amine Ihattaren scoorden. Hierdoor wonnen we gemakkelijk met 9-2 en dit had nog meer kunnen zijn.
    We wisten vandaag met mooie aanvallen door de verdediging van Wittenhorst te snijden en vonden gemakkelijk het netje. Een goede wedstrijd waarin we hebben laten zien wat we kunnen. Volgende week verwachten we meer tegenstand, dan spelen we thuis tegen Roda JC.