3-1
10 november, 00:00
PSV D2 logo
UNA / Brinvast D1 logo

UNA begon fel aan de wedstrijd en het duurde even voordat PSV hier een antwoord op had. Na 10 minuten begon PSV beter in de wedstrijd te komen. De eerste serieuze aanval van PSV was meteen doeltreffend. In de 18e minuut werd de verdediging van UNA uitgespeeld en van dichtbij kon Quinn de 1-0 aantekenen. PSV kreeg hierna beter grip op de wedstrijd. In de 25e minuut was het Yorbe die door een goede actie zichzelf vrij speelde. Zijn schot in de verre hoek zorgde voor de 2-0. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft behield PSV het veldoverwicht zonder echt kansen te creëren. De verdediging van UNA hield stand en PSV probeerde met afstandsschoten de score uit te breiden echter zonder succes. In de 55e minuut slalomde Yorbe door de verdediging van UNA. Hij schoot de bal onberispelijk in de hoek (3-0). In blessuretijd wist UNA nog iets terug te doen. Door slordig verdedigen kwam een speler van UNA vrij voor de keeper en scoorde (3-1).

In deze wedstrijd heeft PSV weinig kansen gecreëerd. Met de weinige mogelijkheden om te scoren is PSV wel effectief omgesprongen. Behoudens het tegendoelpunt is er niets weggegeven.

Derksen (Camps), Vos, Sambo, Kreekels (Kone), Bel (Koolen), Van Dijk (Martens), Van der Put (Sagov), Tielemans, Vertessen, Mathieu, Chirino (Bel).