5-1
10 november, 00:00
PSV C2 logo
Ajax C2 logo

Een wedstrijd waar iedereen al weken naar uitkeek. Het leefde dan ook enorm in onze groep om deze wedstrijd te spelen en dat was zeker zichtbaar op het veld.
    Ondanks een wat mindere fase in het begin was het vooral PSV die de wedstrijd domineerde en uiteindelijk verdiend als winnaar van het veld stapte. Het was Ajax dat heel vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong kwam na een goed uitgespeelde aanval. Onze jongens hebben al vaker bewezen dat ze bij tegenslagen als team kunnen reageren. Dus vandaag zeker. Nog voor rust werd het 2-1 door 2 doelpunten van een uitstekend spelende Amar ( heel de wedstrijd). Ruststand 2-1.
    De tweede helft was ook voor PSV. Er was wel een fase waarin Ajax wat meer balbezit had maar PSV stond als team goed te verdedigen waardoor ze niet gevaarlijk werden. PSV daarentegen werd dat wel. Met goed uitgespeelde aanvallen en zorgvuldig zijn in het afronden, maakten we nog 3 doelpunten. Complimenten aan alle spelers die elke week laten zien dat dit een talentvolle groep is. Eindstand 5-1.

Vonk (Lekens), Teze (Dickens), Fofana, Obispo, Bosma (van Breemen), Kun (Puskas), Schoonbrood, Lonwijk, Gakpo, Catic en Aalillou