4-0
10 november, 00:00
PSV D1 logo
TOP D1 logo

PSV D1 begon goed aan de wedstrijd en creëerde direct een enorm veldoverwicht, waarbij diverse goede kansen helaas om zeep werden geholpen.
    Na 20 minuten in de eerste helft wist Jorrit Hendrix een uittrap van de keeper van TOP in één keer terug te koppen naar de wegsprintende Endy Opoku Bernadina, die de verdediging van TOP het nakijken gaf, hierna de keeper keurig omspeelde en de 1-0 binnen schoof.
    Kort voor de rust speelde Rai Vloet zich behendig vrij, hij zag de lange keeper van TOP iets te ver uit zijn doel komen en vanaf een meter of dertig lobde Rai de bal prachtig over de keeper in het verlaten doel (2-0).
    Na de rust probeerde TOP de bakens te verzetten door met een nieuw strijdplan aan de tweede helft te beginnen. Echter, PSV bleef geconcentreerd spelen en na tien minuten in de tweede helft hakte Jeroen Meefout ter hoogte van de middenlijn de bal door op de sterk spelende Aron Schnorrenberg, die op zijn beurt Jeroen diep wegstuurde. Jeroen Meefout ontweek twee verdedigers van TOP en liet de keeper met een bekeken schuiver kansloos (3-0). De wedstrijd was gespeeld en tien minuten voor tijd gaf Joep ‘Epi Drost’ Van Vroenhoven een prachtige dieptepas op Endy Opoku Bernadina, die de verdediging van TOP wederom op snelheid wist te kloppen en die voor de 4-0 eindstand zorgde.
    Zeus de la Paz, Sam Schuite, Sander Heesakkers, Jorrit Hendrix, Michael Maria en Endy Opoku Bernadina komende woensdag veel succes gewenst met KNVB Zuid I onder 13 en zaterdag a.s. de topper uit tegen koploper MVV D1!!!