1-3
10 september, 00:00
PSV A1 logo
Feyenoord/Excelsior A1 logo

Het leven van een topvoetballer in spè kan mooi en zwaar zijn. Tussen de trip naar Basel en naar Milaan in even onze vrienden uit Rotterdam op bezoek krijgen. En dan was het weliswaar mooi weer maar om te voetballen eigenlijk weer net iets te mooi. We speelden dus vandaag tegen Feijenoord en wilden de goede lijn van de laatste week doortrekken. Het spel golfde de eerste helft op en weer maar echte grote kansen kwamen er niet echt. Wel levert goed storen van Thomas een hard schot van Oussame op maar de keeper weet de bal te stoppen. Na een klein half uur komt de bal op de paal en opnieuw een goede kans maar de stand blijft nog steeds 0 – 0. In de 42ste minuut komt er een voorzet van rechts en in de opspringe groep voetballers gaat opeens een hand naar boven en de scheids legt de bal op de stip. Feijenoord laat zich dit buitenkansje niet ontnemen en zo gaan we de rust in met een 0 – 1 stand.
    Na de rust willen we het snel rechtzetten maar uit een corner van Feijenoord wordt de bal niet al te best verwerkt en de stand is 0 – 2. Na een uurtje spelen weet invaller Geraldo Antonio een mooie een twee op te zetten met Oussame en hij brengt de spanning weer terug in de wedstrijd en de stand op 1 – 2.
    Er komen nog kansjes over en weer en in de laatste minuten wordt dan ook alles op alles gezet om toch nog het verdiende puntje in Eindhoven te houden maar het is Feijenoord dat ver in blessuretijd de deur definitief dicht gooit en de stand op 1 – 3 brengt. De goed leidende scheids fluit nu ook meteen af.
    Veel tijd om te treuren is er niet want dinsdagmorgen is het vertrek naar Milaan waar we woensdagmiddag tegen Inter spelen in de Nextgenseries spelen.
    Okan beterschap gewenst en hopelijk ben je snel weer terug.

Bertrams, Brenet, Kardes, Hendrix, Soomer (58ste Köse), Horsten, Özbozkurt (73ste Noor), Sanoh (61ste Alberto Antonio), van den Hurk (61ste Rayhi), Tannane, van Overbeek.