10 augustus, 00:00
PSV D2 logo
PEC Zwolle U12 logo

Deze oefenwedstrijd werd gespeeld in drie perioden van 20 minuten.

PSV begon goed aan de wedstrijd door PEC onder druk te zetten. PEC had daar in het begin van de wedstrijd problemen mee. Na 10 minuten in de eerste periode kwam PEC beter in de wedstrijd. Dit kwam mede doordat PSV slordig was in de passing. Het duurde tot de 17e minuut alvorens er een goal viel. Amin veroverde de bal op het middenveld. Zijn voorzet werd door Genrich panklaar gelegd voor Djurre. Zijn afstandsschot ging strak in de linker bovenhoek, 1-0.

In de tweede periode waren beide ploegen in het begin gelijkwaardig aan elkaar. In de 25e minuut zette Jur goed door. Zijn schot werd tot corner verwerkt. De corner van Thomas werd Nigel ingekopt, 2-0. Twee minuten later was het weer raak. Een terugspeelbal naar de keeper van PEC werd door hem in de voeten van Jeremy gespeeld. Jeremy schoot direct hard en hoog in het doel, 3-0. Hiermee was het verzet van PEC gebroken. Het resterende gedeelte van deze periode hield PSV de tegenstander onder druk. Echte kansen werden niet meer gecreëerd.

In de derde periode hield PSV PEC continue onder druk. Dit leidde in de 53e tot het volgende doelpunt. Een diepe pass op Genrich werd door hem strak ingeschoten 4-0. Dit was ook de eindstand.

Wederom een nuttige oefenwedstrijd aan het begin van het seizoen.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (J. Munsters), J. Munsters (Bora Deyonge), De Schutter, Lonwijk (N. Munsters), Tielemans (Doudah/Nassoh), Verschut, Nassoh (Sillé), Doudah (Antonisse), Sillé (Van der Burgt), N. Munsters (Clabbers).