10 maart, 00:00
VA FC Twente A1 logo
PSV A1 logo

PSV A1 LAAT PUNTEN LIGGEN IN TWENTE.
    PSV begon goed aan de wedstrijd in en tegen FC Twente, maar kon niet voorkomen dat de Enschedeeërs een 1-0 voorsprong namen door Janek Jezgarzewski.
    Onder aanvoering van uitblinker Thomas Horsten trachtte A1 wel kansen te creëren, maar met dat ene doelpunt ging de rust in.
    De tweede helft toonde PSV veel werklust, maar dat brak hen op toen Twente middels wederom Jesgarzewski, met een counter de 2-0 achter Eric Verstappen schoot.
    Dat doelpunt was niet te voorkomen, maar Eric zorgde verder wel voor enkele goede reddingen.
    Elvio van Overbeek bracht de aansluitingstreffer op zijn naam na een doorkopbal van Farshad Noor.
    De kans op de gelijkmaker werd verijdeld door de keeper van Twente die de goed genomen penalty van Mohamed Rayhi toch wist te keren.
    Tenslotte hielden paal, lat en – alweer -de keeper van Twente de gelijkmaker (en mogelijk meer) tegen.

PSV: Eric Verstappen, Joshua Brenet (73 Burak Kardes), Riechedly Bazoer, Jorrit Hendrix, Wouter Soomer, Thomas Horsten, Elvio van Overbeek, Farshad Noor (83 Alexander Jakobsen), Ruben Bentancourt, Mohamed Rayhi emn Zakaria Bakkali (63 Geraldo Antonio);
    FC Twente: Wouter Dronkers, Derre Kwee (79 Delano Haulussy), Peter Gebben, Coen Gortemakers, Lars Bleker, Kris Fillinger, Cas Peters (73 Alvin Daniëls), Semol Souhuwat (73 Jan Willem Kamp), Mirco Bom (85 Edilson Jose Coelho), Jozef Samoel, Jank Jesgarzewski.