4-1
10 maart, 00:00
PSV D2 logo
Sarto D1 logo

Een zonnige zaterdag ochtend op de Herdgang. PSV D2 moet aan de bak tegen Sarto D1. Bijna op volledige oorlogsterkte trad PSV aan zonder de licht geblesseerde Jeroen Meefout. Vanaf de aftrap was het al bijna raak, voor Sarto wel te verstaan. Nu kan Makaay wel binnen 10 seconden scoren, maar nu was het Sarto die al na 5 seconden bij de PSV goalie op de paal schoot. PSV was in een tel wakker geworden. Er werd goed gevoetbald en snel gecombineerd, de vleugels werden goed opgezocht en de passes goed verzorgd. PSV kwam na een kwartiertje op een ruim verdiende voorsprong. Nadat Michael al een paar keer gevaarlijk voor de goal was gekomen, was het Vinnie die met een uitstekende dribbel Endy in positie bracht om te scoren, 1-0. Vervolgens was het Vinnie uit een vrije-trap die met een prachtige kromme bal de 2-0 aantekende. In de 2e helft was het spelbeeld niet anders, een fel combinerend PSV op de helft van Sarto, en een paar toch gevaarlijk uitvallen van de tegenstander. Het was Jorrit die met een rush vanaf de middenlijn rechtdoor de 3-0 aantekende. Een aanval over links belande in de voeten van Rai, die op zijn beurt beheerst in tikte, 4-0. De wedstrijd leek gespeeld en PSV was driftig op zoek naar nummer 5. Toch kwam er wat slordigheid in het spel van PSV. Hiervan profiteerde Sarto. Met een prachtige pass op de snelle rechtsbuiten, bepaalde hij de eindstand op 4-1.
    Een prachtige dag met een even zo goed resultaat. De scheidsrechter was vandaag niet op een fout te betrappen.........
    Jongens, Trainers en Begeleiders Proficiat !!!