2-1
10 februari, 00:00
PSV D2 logo
RKVVO D1 logo

Op een druilerige zaterdagmiddag was de aftrap van de D2. De rivalen uit Oers waren tot de tanden bewapend. Met 5 begeleiders langs de lijn elf scherpe voetballers in het veld en een aantal nog op de bank, begon RKVVO zeer strijdlustig aan het duel. PSV had het moeilijk en met moeite werd de vrije man gevonden. Het resulteerde halverwege de eerste helft na een splijtende pass vanuit het middenveld zelfs tot een 0-1 achterstand. En we moeten zeggen, niet geheel onverdiend, RKVVO steeg boven zichzelf uit, was fel en gretig op de bal. Kort voor rust werd Michael onderuitgehaald links in het strafschopgebied. De scheidrechter kon geen andere beslissing nemen dan de elf meter toe te kennen aan PSV. Jorrit schoof beheerst de bal binnen. Een belangrijk doelpunt vlak voor de rust. Daan moest nog eens fors ingrijpen anders had PSV nog vlak voor rust tegen een achterstand aangekeken. Na rust probeerde PSV het met 3 nieuwe frisse krachten. Hard werkend en zwoegend, vaak te lang aan de bal, probeerde PSV door de stugge Oer(s)sterke verdediging heen te komen. Een prachtig schot van Vinnie werd maar net overgetikt. Eindelijk was het dan zover, een prachtig snelle aanval over links, zette Jeroen in een prachtige scoringspositie. Het publiek telde de 2-1 al, echter op het laatst werd het schot voor een leeg doel nog net gepareerd door een verdediger. Uiteindelijk moest vlak voor tijd RKVVO zelf PSV helpen aan de overwinning. De bal valt na een duel achter de verdediging waar een RKVVO speler zelf zeer ongelukkig in eigen goal schoot. Een teleurstelling voor RKVVO en een gelukje voor PSV. Maar..........ook minder goede wedstrijden moet je winnen om uiteindelijk kampioen te kunnen worden.