PSV F1 - VV IJ E4

 1. zondag 9 december 00:00

  De Uitslag


 2. Regelmatige zege F1 op VVIJ E4

  Op een (zowaar) droge zondagochtend mochten onze jongens van F1 aantreden tegen het E4 van Voetbalvereniging IJsselstein (VVIJ).
  Vanaf het begin was het duidelijk dat PSV veruit de technisch betere ploeg was, maar ook fysiek staan de jongens steeds vaker hun mannetje.
  Het gevolg was andermaal een eenzijdige wedstrijd die deze keer werd opengebroken door Jordan. Een combinatie met Robin werd door hem snoeihard binnengeschoten: 1-0. Vlak voor het einde van het eerste kwartier wist de sterk spelende Armando de keeper met een lage schuiver in de verre hoek te verschalken: 2-0.
  In het tweede kwartier bekroonde "Cody-time" een schitterende solo met een prachtig doelpunt: 3-0.
  Een door Cody genomen corner kwam voor de voeten van Luc terecht. Zijn schot werd gekraakt maar James stond klaar om de 4-0 binnen te tikken.
  In het begin van het derde kwartier kwam VVIJ sterk uit de startblokken. Een voorzet vanaf de achterlijn werd strak binnengeschoten: 4-1.
  Erg onder de indruk was F1 hier niet van. Op identieke wijze werd de 5-1 binnengeschoten. Ditmaal was het Bjorn die de achterlijn haalde en Jordan die fraai binnenschoot.
  Even later werd Cody door niemand gehinderd, en daar weet deze koele kikker wel raad mee: 6-1
  Het laatste kwartier bleef F1, ondanks het zware veld en de fysieke tegenstander gemakkelijk op de been. Er werd nog 3x gescoord door Cody (eenvoudig), Baggio (intikkertje na vrije trap Armando) en Robin (met wat hulp van de keeper).
  Op het eind werd PSV nog even verast door een snelle counter. Maar liefst 3 spelers mochten ongehinderd richting PSV-doel lopen. Op fraaie wijze werd de 9-2 eindstand binnengeknald.

  Doelpunten PSV: Jordan (2), Armando, Cody (3), James, Baggio, Robin

  Verslag met dank aan Peter Verhoeven