4-0
9 december, 00:00
PSV D2 logo
RKC Waalwijk D2 logo

Een herfstachtige dag. De wedstrijd is een uurtjes vervroegd dus uitslapen was er niet bij. Zeker niet voor de spelers van D2 die aan moesten treden tegen RKC D2. Op het kunstgras werd om 10.00 uur de aftrap verricht. PSV ging direct vol op de aanval op zoek naar de eerste goal. Met de 0-7 van de uitwedstrijd in het koppie, probeerde PSV er weer een leuke wedstrijd van te maken. Als individu ging dat ook redelijk de eerste helft, echter als team was het allemaal wat minder. Toch was het juist Jordy die de score opende met een prachtig afstandsschot. De vrees van bijna elke D-keeper werd de waarheid, van zo n 25 meter prikte Jordy de bal prachtig over de goalie heen. Ondanks veel, misschien wel teveel individuele acties probeerde PSV voor rust de afstand tot RKC al te vergroten. Ondanks het veldoverwicht was het met de rust slechts 1-0, werk aan de winkel voor de trainers. Na rust werd er meer gevoetbald en goed de zijkanten opgezocht. Jeroen schot de bal keurig in van buiten de zestien, 2-0 voor PSV. Eindelijk bevrijdt van zijn tegenstander en met een prachtige pingel leidde Endy de 3-0 voor PSV in. Beheerst speelde hij de keeper uit en schoof de bal keurig in. Daarna was het de "man of the Match" Jorrit die gedreven als hij is, de bal eveneens uit een afstandsschot over de keeper de eindstand op het bord bracht, 4-0.