0-5
9 september, 00:00
OJC Rosmalen D1 logo
PSV D1 logo

Deze wedstrijd tegen OJC stond eigenlijk gepland voor zaterdag 14 september 2013. Doordat we in dat weekend het bekende internationale toernooi in Grubbenvorst moeten spelen, was deze wedstrijd verplicht naar voren geschoven.
    De tegenstander had ongetwijfeld goede bedoelingen, maar OJC was simpelweg te zwak om PSV het vuur na aan de schenen te leggen. In de koude regen ontspon zich een eenzijdige vertoning met eenrichtingsverkeer in een – met name in de eerste helft – te traag tempo richting OJC-doel.
    Een lelijke fout van de OJC-keeper brak de wedstrijd open. PSV gaf vervolgens vlak voor de rust eens een keer goed gas en prompt viel het tweede doelpunt.
    In de tweede helft ging het tempo bij PSV omhoog en was OJC alleen nog met handen en voeten bezig met “damage control”, verdedigen door een rood-zwarte muur op te trekken. De teller bleef uiteindelijk toch bij 0-5 steken, maar voor hetzelfde geld had PSV in de tweede helft nog de dubbele cijfers gehaald. Aankomend weekend krijgt tegenstanders van een heel ander kaliber voor de kiezen. Bijvoorbeeld een oude bekende: Bayer Leverkusen.