9 september, 00:00
RKC Waalwijk D2 logo
PSV D2 logo

Riiiiiing, vroeg op, we vertrekken allemaal vanaf de Herdgang. Jeroen 06.00 uur, Daan, 06.30, Jordy en de rest ook tussen 06.30 en 07.00 uur. Fris en vrolijk stonden onze jongens om 07.45 op de Herdgang, de meest ouders nog wat slaperig. Ook D3 betrof hetzelfde lot. Om 08.00 uur vertok de bus naar Waalwijk, naar het altijd lastige RKC Waalwijk.
    De eerste helft gaf een wat rommelig beeld, de fotograven Jorrit en Gino beliepen alle linies om maar vanuit alle hoeken en gaten via de zijlijn "het moment" vast te kunnen leggen. 10 Minuten voor rust was het zover, uit een voortreffelijke voorzet schoot uiteindelijk Ray onze jongens naar een verdiende 1-0 voorsprong. Jammer dat juist op dat moment Jorrit en Gino achter de goal van PSV het plantsoen van RKC aan het bekijken waren.........Geen lucky shot dus.
    De tweede helft begon, een omzetting van de trainer, Clint wisselde voor Michael. Al snel bleek dat PSV conditioneel maar ook bal-technisch de beter ploeg was. Dit resulteerde al snel in enkele prachtige goals van Michael en Olivier. Door ondermeer doelpunten van Ray, Endy en Jordy (een poeier van 25 mtr), bepaalde PSV de eindstand op 0-7. Een lastige uitwedstrijd werd beklonken met een overtuigend resultaat. Jongens een geweldige pot !!!! Trainers, begeleiders maar zeker de spelers PROFICIAT !!!