PSV O11 - OHL Leuven O11

 1. zaterdag 9 augustus 00:00

  De Uitslag


 2. Vandaag een nieuwe start van een nieuw seizoen en een hartelijk welkom voor de nieuwe fysio Robin. Na wat uitleg over de omgangsvormen in de kleedkamer gaf de trainer aan wat hij vandaag op het veld wou zien. Iedereen volle bak druk zetten.

  Leuven O.11 kwam vandaag op bezoek en PSV deed wat de trainer vooraf aangaf. Leuven werd op eigen helft vastgezet en kon af en toe counteren. PSV liet fantastisch voetbal zien en na een klein kwartiertje was het raak. Op aangeven van Floris kon Matteo van dichtbij inschieten 1-0. Na ruim 20 minuten een fraaie actie van Sven die ongelukkig door een verdediger van Leuven in het doel werd getikt 2-0. Leuven hield verder goed stand en wist de bal nog op de paal te schieten. Ruststand 2-0.

  In de tweede helft kon Leuven nauwelijks onder de druk van PSV uitkomen. Op een fraaie uittrap van Lucas gaf Sven de bal direct door aan Thijn die opkomend vanaf rechts die bal in het lege doel kon schieten 3-0. Niet lang daarna schoot Sven van afstand de bal hoog in de linkerhoek 4-0. Na een aantal dribbels van Sven schoot hij vervolgens zelf vanaf links in de verre hoek 5-0. Daarna had Ruben een geweldige dribbel en bracht de bal bij Luc die Thijn wist te bereiken. Uit deze actie kon Thijn eenvoudig inschieten 6-0. Niet lang daarna schoot Thijn hard op doel. Deze inzet werd nog door de keeper geblokt. Op de lijn kon Chahid van heel dichtbij scoren 7-0. In de slotminuut bepaalde Thijn de eindstand uit een bekeken assist van Lars 8-0.

  Vandaag hebben beide ploegen er een leuke en enerverende wedstrijd van gemaakt. Genoten van de inzet en werklust. Felicitaties aan PSV en complimenten aan iedereen.

  1-0 Matteo Dams (14)
  2-0 Eigen doelpunt (21)
  3-0 Thijn van der Meijs (32)
  4-0 Sven Simons (41)
  5-0 Sven Simons (43)
  6-0 Thijn van der Meijs (49)
  7-0 Chahid el Allachi (51)
  8-0 Thijn van der Meijs (59)  Lucas Peeters, Lars Putters, Julian Kuijpers, Floris van Berkel, Niek Schiks, Matteo Dams, Sven Simons, Ruben van Bommel, Livano Comenencia, Chahid el Allachi, Luc Netten, Thijn van der Meijs en Jesper Uneken.