3. Doelpunt

Renzo Tytens
  4. Wedstrijdverslag

Het verslag

Net als vorige week ook deze week een dubbelprogramma voor PSV O13. Op woensdag een uitwedstrijd naar FC Den Bosch, deze werd met een 2-3 overwinning afgesloten.

Een uitgestelde competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch. Het veld hielp niet mee om goed voetbal te spelen, dus kregen we een wedstrijd waar vooral veel strijd in te zien was. PSV kwam al in de eerste minuut op voorsprong, door Renzo Tytens, die iedereen te snel af was en beheerst wist te scoren. Maar enkele minuten later kon Den Bosch alweer gelijk maken, door fouten achterin bij PSV. Enkele minuten later was het wederom PSV dat op voorsprong kwam. Tim van de Heuvel was ditmaal trefzeker. Toch wist Den Bosch de stand nog voor rust gelijk te trekken, een afstandsschot viel er net onder de lat in. PSV doelman Harm Sigmans was kansloos op deze bal.

Na rust hetzelfde spelbeeld, geen goed spel maar veel strijd. Toch was het PSV dat de overwinning nog binnen wist te slepen. In de 47e minuut was het Khaled Rhazak, die een corner wist binnen te koppen bij de eerste paal. Na dit doelpunt bleef PSV nog op jacht naar een grotere voorsprong. Maar de bal ging er niet meer in. Zodoende 3 punten mee naar Eindhoven, en zich weer voorbereiden op de volgende wedstrijd.