4 - 0 Juan van Schijndel (60)

Eindstand 4 - 0

Een toch wel zeer gehavend PSV moest het vandaag opnemen tegen hekkesluiter RBC Roosendaal.
    Psv moest winnen om zicht te houden op de titel en Rbc moest punten pakken om degradatie te voorkomen.
    Zoals al zo vaak deze competitie ging PSV flitsend uit de startblokken en na 3 minuten spelen was het al raak door een mooi schot van Niels Wouters 1 - 0.
    Hierna bleef PSV duidelijk de betere ploeg en controleerde de wedstrijd ,RBC werkte hard maar kon geen vuist maken.
    PSV had deze eerste helft enorm veel pech want drie keer werd paal en lat geraakt waardoor de stand op 1 -0 bleef steken.
    In de tweede helft was het wederom snel raak ,na goed voorbereidend werk van Kenneth Paal was het Juan van Schijndel die de 2 - 0 liet aantekenen.
    Hierdoor was de wedstrijd gelopen en was de spanning er enigszins vanaf.
    PSV bleef druk houden op de tegenstander en dit leverde kort na elkaar nog 2 doelpunten op ,de eerste werd gemaakt door Stijn Lamers en de tweede door Juan van Schijndel.
    Hierna kreeg PSV nog wel wat kleine kansjes maar deze werden niet meer benut waardoor de eindstand 4 - 0 bleef.
    Al met al een goede overwinning en op naar een ontzettend spannend slot van de competitie.

Hooyberghs (van Osch'60) Verstraaten (van Dijk '58), Bazoer, Groenendijk (c), Mohrman, Wouters, Baysal, Lamers, van Schijndel, van den Brink (Meyssen'58) en Paal.