1-2
9 maart, 00:00
OJC Rosmalen D1 logo
PSV D2 logo

In het regenachtige Rosmalen tegen de nummer twee, begon koploper PSV sterk aan de wedstrijd. PSV drukte OJC Rosmalen direct in de verdediging. Dit leverde in de 5e minuut al een grote kans op. Een aanval over rechts kwam in de voeten van Jochem. Een verdediger van OJC voorkwam dat het schot van Jochem, ook in tweede instantie, het doel trof. PSV liet het hier niet bij zitten en hield OJC onder druk. In de 10e minuut werd een speler van PSV op de rand van de zes tien neergelegd. De vrije trap werd door Dani slim in de rechterbenedenhoek ingeschoten, 0-1. PSV hield het overwicht in de eerste helft en bijna alle duels werden door de spelers van PSV gewonnen. In deze fase van de wedstrijd had PSV de score verder moeten uitbreiden. Dit gebeurde niet zodat beide teams met een stand van 0-1 de rust ingingen.

OJC begon feller aan de tweede helft en probeerde PSV onder druk te zetten. Echte kansen werden door OJC in de beginfase van de tweede helft niet gecreƫerd. De eerste kans voor OJC, in de 42e minuut, was direct raak. Een diepe bal over de verdediging van PSV werd door een OJC-speler ingeschoten, 1-1. Het antwoord van PSV liet niet lang op zich wachten. Twee minuten na de gelijkmaker kwam de bal na een aanval over links voor de voeten van Damian. Vanaf de zestien schoot hij de bal op doel waarbij de keeper van OJC de gladde bal niet kon keren, 1-2. Het resterende deel van de wedstrijd ging het spel op en neer zonder dat er echte kansen werden gecreƫerd. De laatste tien minuten van de wedstrijd zette OJC alles op alles om de gelijkmaker te scoren. De voorsprong van PSV kwam echter niet meer in gevaar.

Met deze overwinning heeft PSV de koppositie verder versterkt. Met nog 6 wedstrijden te gaan, heeft PSV een voorsprong van 13 punten op de nummer twee OJC.

Camps, Vos, Kone (Koolen), Kreekels, Bel, Sambo (Martens), Van der Put, Timan, Mathieu, Van Dijk (Sambo), Sagov (Kone).