0-3
9 maart, 00:00
Fortuna Sittard D1 logo
PSV D1 logo

Op een zeer slecht veld probeerde PSV via snel positiespel de aanvallers voorin aan te spelen. Fortuna verdedigde zeer compact en ver op eigen helft waardoor het lastig was om een opening te vinden! Uiteindelijk halverwege de 2e helft, door een fout achterin bij Fortuna, kwam PSV eindelijk op 0-1! Daarna liepen we snel uit naar de eindstand 0-3! 80% balbezit op de gehele wedstrijd, op een zeer matig veld! Goed gedaan!

Doelpuntenmakers: Arne Bens 0-1 47', Tijn Daverveld 0-2 56' en Arne Bens 0-3 60'

Kyan van dorp (Lucas Derksen) Joey Verhoeven, koen Oostenbrink, Jay Idzes, Bryan van Hove, Tijn Daverveld, Joop Daniels, Remco Evenepoel, Arne Bens, Sem vd Broek en Gregory Kuisch.
    2e helft kwamen Davy vd Berg, Sekou Sidibe, Lucas Derksen en Niels Raaijmakers in het veld.