1-6
9 februari, 00:00
Vitesse/AGOVV A1 logo
PSV A1 logo

In de competitie hebben we geen punten kunnen pakken tegen Vitesse dus we zijn gewaarschuwd voor deze wedstrijd. Een plaats in de halve finale van de beker staat op het spel. Voor de laatste keer moeten we omkleden in het oude clubgebouw. De nieuwe accommodatie staat te glimmen het witte winterlandschap en is gereed om volgende week in gebruik te nemen.
    We beginnen fel aan de wedstrijd en binnen drie minuten is het Farshad die uit een corner van Mo in de goal werkt. 0 – 1. Dit is nog niet eerder gelukt tegen Vitesse deze competitie. We blijven geconcentreerd. Na een klein kwartier gaat Sander op avontuur, hij loopt en loopt en kijkt en kijkt en knalt de bal werkelijk fenomenaal in de lange hoek 0 – 2. We krijgen meer kansen en in de 44ste minuut is het Farshad die na een pass van Moussa de derde en zijn tweede goal van de middag weet te scoren. We gaan een lekker kopje thee drinken.
    Na de rust willen we door gaan. Na een uur is er een schitterende aanval door het midden via Rai en Antonio en de 0 – 4 is een feit. We laten even de teugels vieren en daar weet Vitesse gebruik van te maken en scoort tegen. We zetten dit meteen recht en uit de volgende aanval is het Moussa die 1 – 5 aantekent. Dan spelen we de wedstrijd uit en is het Clint die in de allerlaatste minuut na een pass van Moussa de eindstand op het bord zet. 1 – 6.
    Een ruime maar verdiende overwinning en de nederlagen in de competitie zijn weggespoeld. Op naar de halve finale tegen.......... . Dat horen we nog wel. Maar in deze vorm zijn we voor niemand bang.
    Er moet toch ook nog wel een bedankje naar Vitesse voor het meedenken en het aanvullen van de tenues voor de warming-up. Bedankt jongens.
    In een mooie winterse sneeuwbui verlaten we tevreden Papendal het carnaval tegemoet. Veel plezier.

Bertrams, van Vlerken (76ste Kardes), Hermannsson, Hendrix (76ste de Wijs), Heesakkers,Rommers (66ste Mahmoed), Sanoh, Noor, Antonio, Vloet (66ste Leemans,) Rayhi.