PSV O17 logo
Sparta Rotterdam JO17-1 logo

2x
    Djenairo Daniels

Na de plaatsing van vorige week voor de kampioenspoule was er zaterdag geen druk en stress meer en dus was de verwachting dat er vrijuit gespeeld kon worden. Niks was minder waar. Het spel bleef rommelig en er zat ook geen duidelijke lijn in. Ook Sparta deed daar vrolijk aan mee. Er waren wel enkele minieme kansjes, maar die werden ook zoals verwacht gemist. Het zou duren tot bijna een half uur voordat we een goede kans kregen en Djenario wist ook meteen het net te vinden. Eindelijk de 1-0 voorsprong en de hopelijke rust in ons spel. Die rust kwam er nog niet, ook al was een kleine vijf minuten later Cees in staat om de bal opnieuw bij Djenario te brengen, met zijn tweede van de wedstrijd zette hij de score op 2–0. Dan moest nu de rust in het spel wel komen. Maar binnen vijf minuten wist de middenvelder van Sparta op te komen en met een mooi afstandsschot wist hij Aron te verslaan en de 2-1 op het scorebord te zetten.

In de rust moesten de puntjes op de i gezet worden. En binnen vijf minuten stoomde Heritier op langs de lijn en bracht Noni in stelling en de 3–1 is een feit. Na afloop bleek dat de scheids de derde goal heeft aangemerkt als een eigen doelpunt van een verdediger van Sparta. In het restant van de wedstrijd kreeg Jeremy nog een goede kans, maar hij stuitte op de doelman van Sparta. PSV wist de paar kransjes die ze nog kregen niet te benutten. We brachten de 3-1 dan ook naar het einde toe en de drie punten bleven in Eindhoven.

Met nog twee wedstrijden te gaan, ligt er dan toch nog een hoge klassering te wachten op het team. Nog twee uitduels naar PEC en Excelsior en dan gaan we de verdiende winterstop in. Op naar het ultieme doel: het kampioenschap.

Fijn weekend en tot volgende week, Ronnie blij dat je weer terug bent.