5-0
8 december, 00:00
PSV D1 logo
VVV D1 logo

PSV D1 heeft de thuiswedstrijd tegen het stijf onderaan staande VVV D1 op vrij eenvoudige wijze met 5-0 gewonnen. Het spel van PSV was in de eerste vijftien minuten van de wedstrijd slordig met veel onnauwkeurige passes. Na een kwartier opende PSV de score door Jeroen Meefout, die een corner via het been van een verdediger van VVV keurig binnenkopte. PSV kwam nu op toeren en nog geen twee minuten later scoorde Michael Maria via de binnenkant van de paal de 2-0.
    In de twintigste minuut was het Rai Vloet die vanaf 20 meter met een strak schot onder de lat voor 3-0 zorgde. Vijf minuten voor de rust voerde Endy Opoku Bernadia de stand op naar 4-0 en vlak voor rust schoot Jordy de Wijs een vrije trap van zeker vijfentwintig meter hard binnen (5-0).
    In de tweede helft viel er voor het publiek niet meer veel te genieten. Veel acties van het dominerende PSV strandden in schoonheid en het was dan ook niet verwonderlijk dat er in de stand geen verandering meer kwam.
    Sven van de Kerkhof en Olivier Rommens ontbraken vandaag helaas vanwege ziekte en een blessure en we wensen beide jongens een spoedig herstel toe.
    Vrijdag a.s. speelt PSV D1 om 18.30 de inhaalwedstrijd uit tegen Fortuna Sittard D1.