PSV O17 logo
Ajax O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen Ajax O.17.
    In de 1e helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd.
    In de 19e minuut kwam PSV op een 0-1 achterstand. Na het uitkomen van de keeper van PSV oordeelde de scheidsrechter ten onrechte dat dit niet volgens de regels gebeurde.
    De gegeven penalty werd in eerste instantie nog gered door Lasse Mikkelsen maar in de rebound kon de bal alsnog worden binnengeschoten.
    Ruststand 0-1.
    PSV begon sterk aan de 2e helft en kwam snel op gelijke hoogte. Na een mooie steekpass van Mathias Bonde kon Joey Konings de bal voorbij de keeper schuiven.
    PSV was sterker in deze fase maar toch was het Ajax dat wederom op voorsprong kwam.
    In de 65e minuut werd het 1-2.
    Drie minuten later werd het 1-3.
    PSV probeerde in het laatste kwartier nog op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer maar was niet meer bij machte om iets te forceren. Het mocht zelfs blij zijn dat de nederlaag niet hoger uitviel.
    Eindstand 1-3
    Volgende week vrijdag speelt PSV O.17 een bekerwedstrijd in Breda tegen NAC O.17.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver (Leandro Fernandes), Baggio Wallenburg, Dante Rigo, Jaëll Hattu (Karim Bannani), Mathias Bonde (Gaétan Bosiers), Lennerd Daneels, Matthias Verreth, Joey Konings