7-0
8 november, 00:00
Roda JC O14 logo

Vandaag stond de wedstrijd tegen Roda JC op de agenda. Doordat er een aantal spelers doorgeschoven werden voor deze wedstrijd deden heritier en nigel uit de O.13 zeer verdienstelijk met ons mee.
    PSV begon meteen goed aan de wedstrijd en al na 3 minuten resulteerde dit in de 1-0. Beslan had een goede actie in huis en gaf de bal aan Yorbe die wel raad weet met dit soort kansen, 1-0. Daarna bleef PSV beter en kon Roda niet heel veel terug doen maar de 2-0 liet nog even op zich wachten. In de 20de minuut had Dani een mooie actie en kon die daarmee Beslan in stelling brengen die de 2-0 binnen kon schieten. 10 minuten later was Dani weer op dreef en kon die alleen maar gestopt worden door een penalty weg te geven. Damian ging achter de bal staan en kon in 2 instanties de 3-0 binnen schieten. Na de rust heeft keeper Jurre een rustige 2de helft gehad. Gelukkig voor hem stond die in een lekker herfst zonnetje. Toch duurde het tot de 53ste minuut tot PSV weer het net vond. Wederom was het Dani die er een goede actie uit gooide en hiermee Stijn in stelling bracht, 4-0. Na 63 minuten gespeeld te hebben ging Mathijs op avontuur in de 16 van Roda, ook Mathijs is alleen te stoppen door een strafschop weg te geven. Deze keer nam Beslan de penalty die hem overtuigend binnen schoot 5-0. Hierna zette PSV nog even aan en liep de score in de slotfase nog snel op. In de 67ste minuut kon Mo na fraai aangeven van Damian de bal tegen het touw werken. En in de laatste minuut sloot Dani de wedstrijd in stijl af door een voorzet van Yorbe te bekronen tot doelpunt. Hiermee werd de eindstand bepaalt op 7-0.