Ajax O19 - PSV O19

 1. zaterdag 8 april 14:30

  De Uitslag

 2. Het Verslag

  Finale nummer 9.  Vandaag zal blijken dat we op deze zonnige dag met geweldig voetbalweer de druk van iedere week een finale spelen wel of niet aankunnen. Het antwoord is snel gegeven. Niet.  En om op zo een zonnige dag dan helaas zo door het ijs te zakken is jammer om te moeten toegeven.

  Werkelijk niets ging goed vandaag. De duels werden niet gewonnen, er was weinig tot geen werklust, geen bezieling en zo kunnen we nog even doorgaan. We hebben echt nergens recht op vandaag. En dat is triest zeker met het oog op de toekomst. De mooie uitgangspositie hebben we vandaag uit handen gegeven. In plaats van de gejaagde zijn we nu de jager geworden. Dus we weten wat ons te doen staat de komende vijf wedstrijden. Verder kunnen we alleen onze ruggen rechten en de uitdaging aangaan. We hebben bewezen dat we dat wel kunnen, zeker gezien het verleden.

  Komende week hebben we wat oefenwedstrijden om het gevoel weer terug te krijgen.

  Opstelling: Van de Meulenhof, Teze, Soulas, Obispo, Carolina, Sadilek (27e Hattu), Daneels (60e Lonwijk), Fernandes (60e Konings), Piroe, Verreth en Gakpo.