0-1
8 april, 00:00
FC Twente VA O14T logo
PSV C2 logo

In een bar slechte wedstrijd had PSV een (onterecht toegekende) penalty nodig om op voorsprong te komen.
    We speelden erg onrustig en waren niet in staat om verzorgd voetbal te spelen.
    Ook FC Twente wist niet gevaarlijk te worden en de eerste helft was er zo één waarvan je blij bent dat hij over is.
    De tweede helft begon spectucalair, alleen niet zoals we het graag zouden zien. Kyan had na de rust plaatgenomen onder de lat en al in de eerste minuten kreeg hij net buiten de zestien de bal tegen zijn arm. Hij werd hier erg zwaar voor gestraft met een rode kaart. Omdat de keepers al gewisseld waren moest er een speler in de goal. Na enig overleg werd er besloten dat Sem zou gaan keepen. Met 10 man verwachten we nog een moeilijke tweede helft, maar Sem kwam, met behulp van zijn verdediging, niet in de problemen en werd zelfs de beste man aan PSV kant.
    Ook PSV wist niet meer te scoren en zo eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning.