1-2
8 maart, 00:00
VVV Venlo U12 logo

We speelden vandaag thuis tegen VVV D2. Een directe concurrent voor de play offs. Nassim is helaas geblesseerd geraakt en kan niet mee doen. Joris en onze keepers helpen de E-jeugd.
    In de eerste helft zette VVV ons vast. We kwamen niet aan voetballen toe en hadden het erg moeilijk tegen een fel VVV. Na zeven minuten stonden we al met 1-0 achter. Tien minuten later maakte VVV ook de 0-2. We speelden een matige eerst helft, dit moest echt beter.
    Gelukkig kwamen we in de tweede helft iets meer aan voetballen toe. Mylian scoorde al na een paar minuten de aansluitingstreffer. Een prachtige vrije trap. 1-2. We werden sterker en we kregen steeds meer mogelijkheden.
    In de derde helft moesten we alles of niets gaan spelen. We waren veel sterker en VVV kwam niet meer over de middenlijn. Ieder duel werd nu gewonnen en er werd kei hard gewerkt. We kregen via Joep, Dylan en D’leanu grote kansen op de 2-2. Helaas hadden we pech in de afwerking. Eindstand, 1-2.
    We zijn vandaag erg slecht aan de wedstrijd gestart. Gelukkig hebben we laten zien dat we voor elkaar door het vuur gaan en een wedstrijd kunnen kantelen. Helaas werden we hier niet voor beloond. Volgende week spelen we om 9.30 uur bij Roda JC.