PSV D1 - Helmond Sport D1

 1. zaterdag 8 maart 00:00

  De Uitslag


 2. Score-verloop:
  19.) 1-0: Yorbe Vertessen (assist: Beslan Sagov)
  rust
  42.) 2-0: Shurandy Sambo (hoekschop: Damian Timan)
  48.) 3-0: Yorbe Vertessen (assist: Thijs Martens)
  53.) 4-0: Thijs Martens

  Wedstrijdverslag:
  Vandaag speelde PSV tegen de nummer 3 uit de competitie, Helmond Sport. De vraag vooraf was: Kon Helmond Sport voor een stunt zorgen om de competitie weer wat spannend te maken? Het antwoord was vanaf de aftrap: Nee. PSV speelde goed tot zeer goed en daarbij ook nog eens supergeconcentreerd. Kortom PSV speelde als een waardige aanstaande kampioen.
  Vanaf de eerste minuut pinde PSV de tegenstander op eigen helft vast. Helmond Sport trok een rood-zwarte muur op en loerde op dat foutje. Echter, PSV gaf geen kans weg en zocht naar het juiste moment om een bres in deze muur te slaan. Dat lukte in de eerste helft slechts een keer na de zoveelste mooie aanval.
  In de 2e helft voerde PSV de druk verder op in een nog hoger tempo. Het 2e doelpunt liet even op zich wachten. Maar, daarna viel het doek voor Helmond Sport definitief. PSV bouwde de score gestaag uit. Helmond Sport deed alleen nog aan damage-control en snakte naar een snel einde. Met een eindstand van slechts 4-0 waren de Helmonders nog goed bediend. PSV D1: Chapeau voor deze wedstrijd.


  1.) Jurre Schaafsma
  2.) Lars Koolen
  3.) Shurandy Sambo
  4.) Dennis Vos (capt.)
  5.) Jochem van Dijk
  6.) Dani Mathieu
  7.) Beslan Sagov
  8.) Damian Timan
  9.) Yorbe Vertessen
  10.) Mohamed Ihattaren
  11.) Thijs Martens
  Reserves:
  12.) Mees Krekels
  13.) Stijn van der Put

  C2:
  Victor Camps
  Mathijs Bel