12-1
8 maart, 00:00
PSV D2 logo
JEKA D1 logo

PSV D2 kende een eenvoudige middag tegen de amateurs van JEKA. Al binnen een paar minuten stonden er een paar doelpunten op het score bord, waarbij de eerste vier op naam kwamen van de Brazilianen Andreas Pereira en Junior Lima dos Santos. De vijfde was van grote schoonheid. Knud van den Heuvel kreeg op de linkerflank de bal aangespeeld en op de punt van de zestien haalde hij uit en schoot hij de bal prachtig in de kruising. Daarna was het weer Andreas Pereira die door kon lopen vanaf het middenveld en de 6-0 kon aantekenen. Via een een-tweetje met Wouter Verstraaten kwam Junior Lima dos Santos oog in oog te staan met de JEKA-doelman. Junior miste niet en scoorde de zevende PSV-treffer. Een klein onoplettendheidje in de defensie leidde ertoe dat JEKA een eretreffer mocht scoren, wat met luid gejubel ontvangen werd. Nog voor rust bepaalde Morris van den Brink de stand op 8-1.

Na rust was de productiviteit iets minder groot, maar toch werd er nog viermaal gescoord door PSV. Junior Lima dos Santos scoorde er nog twee en bracht daarmee zijn dagtotaal, net als dat van Andreas Pereira, op vier en ook Riechedly Bazoer scoorde nog tweemaal. Hiermee zette PSV een monsterscore van maarliefst 12-1 neer tegen JEKA. Helaas wist de grote concurrent Willem II in de laatste minuten van hun wedstrijd toch nog te winnen bij FC Dordrecht, waardoor PSV's voorsprong van zes punten met drie wedstrijden meer gelijk blijft.
    1-0 Andreas Hoelgebaum Pereira
    2-0 Junior Lima dos Santos
    3-0 Andreas Hoelgebaum Pereira
    4-0 Andreas Hoelgebaum Pereira
    5-0 Knud van den Heuvel
    6-0 Andreas Hoelgebaum Pereira
    7-0 Junior Lima dos Santos