4-0
8 maart, 00:00
PSV C2 logo
NAC C2 logo

PSV C2 speelde zaterdagmiddag de competitiewedstrijd tegen NAC C2, die zij eerder dit seizoen al troffen in de najaarsreeks. Destijds werd er al een grote score behaald, en ditmaal leek dat niet veel anders te worden. Het was PSV dat de klok sloeg en NAC kwam slechts sporadisch in de aanval. Het werd dan ook al vlot 1-0 voor PSV door een doelpunt van Farshad Noor. Nog voor rust scoorde Albian Muzaqi de 2-0. Na een afgeslagen actie van Sherry Kindo Kamara belandde de bal voor de voeten van Muzaqi. Hij schoot onder de keeper door de bal het doel in.

Na rust kon PSV eenvoudig op de been blijven. Er werd sterk verdedigd en PSV beheerste het duel. Uiteindelijk liep de score nog op naar 4-0 door doelpunten van Ivan Mateso Liongola en Nabiu Kamara. Door de overwinning is PSV inmiddels opgeklommen naar een vierde plaats in de competitie, op slechts drie punten achterstand van koploper Feyenoord C2, dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft.