5. Doelpunt

Chahid el Allachi
  6. Wedstrijdverslag

PSV verpulvert Feyenoord

In de eerste topwedstrijd in de kampioensklasse trof PSV zaterdag in eigen huis Feyenoord. In de eerste echte krachtmeting van de tweede seizoenshelft haalde PSV fors uit. De gasten uit Rotterdam hadden geen kans in Eindhoven en moesten een nederlaag van maar liefst 6-1 incasseren.

Door omstandigheden (Mido beterschap!) zag de verslaggever slechts een beperkt deel van de wedstrijd zodat moet worden volstaan met een weergave van het scoreverloop. In de 11e minuut scoorde Jaivy de 1-0 na een vrije trap van Sven. In de 19e minuut maakte Jamal 2-0 na een assist van Shi-jon. In de 28e minuut scoorde Sven 3-0 op aangeven van Ruben, die daarna zelf op slag van rust voor 4-0 zorgde. Een minuut na rust scoorde Jamal zijn tweede van de middag na een assist van Matteo, 0-5, en 10 minuten later maakte Chahid het halve dozijn vol, 6-0. Een paar minuten voor tijd redde Feyenoord vervolgens nog de eer en bepaalde het de eindstand op 6-1.

Een geweldige en verdiende overwinning voor PSV, waardoor ook een wat betere inschatting kan worden gemaakt van waar het in de kampioensklasse staat. Volgende week speelt PSV om 14.30 uur uit tegen FC Utrecht.