1-5
8 februari, 00:00
RBC D1 logo
PSV D2 logo

In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. PSV had enkele mogelijkheden maar die werden niet goed uitgespeeld. De eerste echte mogelijkheid was voor RBC in de twaalfde minuut. Een voorzet van RBC werd door de PSV-verdediging afgeslagen. In de rebound schoot een speler van RBC de bal net over de kruising. PSV ging vervolgens goed door. De eerste echte kans voor PSV was in de 17e minuut na goed doorzetten van Joep aan de linkerkant van het veld. De kans werd doeltreffend afgerond maar de goal werd echter wegens buitenspel afgekeurd. PSV kreeg de wedstrijd meer onder controle maar toch was het RBC dat de score opende. Na een lichte overtreding in het strafschopgebied ging de bal op de stip. De strafschop werd onhoudbaar voor Peter ingeschoten 1-0. In het resterende gedeelte van de eerste helft zette PSV nog even aan. Er werden echter geen kansen meer gecreëerd zodat de ruststand 1-0 was.

PSV begon sterk aan de tweede helft en wist direct de gelijkmaker te scoren. Na een mooie slalom van Mohamed speelde hij de bal op Jur. Jur schoot de bal snoeihard via de onderkant van de lat binnen 1-1. PSV ging op zoek naar de voorsprong en dat lukte in de 40e minuut. Na een mooie aanval van PSV speelde Joep de bal simpel maar uiterst effectief, achterwaarts op de inlopende Mohamed. Mohamed liep door de defensie van RBC en schoot knap binnen 1-2. PSV had de wedstrijd nu in handen en probeerde de score uit te breiden. In de 47e minuut schoot Jeremy nog tegen de paal maar enkele minuten later was hij wel doeltreffend. Een mooie voorzet van Niek over de keeper van RBC werd door Jeremy ingekopt 1-3. RBC was verslagen en probeerde de schade te beperken. Desondanks scoorde PSV nog twee keer. In de 57e minuut veroverde Niek de bal. Jeremy speelde de bal in de diepte op Heritier. Heritier ging alleen op de keeper af maar in plaats om voor eigen succes te gaan, speelde hij de bal breed op de meelopende Jur waarna Jur de bal simpel intikte 1-4. Deze goal was een prachtig staaltje teamwork. RBC probeerde nog iets terug te doen maar een schot van een RBC-aanvaller werd door Robin met een mooie redding gekeerd. In blessuretijd zette Jeremy nog een keertje goed door. In tweede instantie schoot hij de bal langs de RBC-goalie en zette de eindstand, 1-5, op het scorebord.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (J. Munsters), Lonwijk, De Schutter, Bora Deyonge (Doudah), Verschut (Tielemans), Nassoh, Antonisse, J. Munsters (Bora Deyonge), Sillé (Verschut), N. Munsters (Clabbers).